Press Releases

EnGenius onthult een werkelijk schaalbare cloud netwerkbeheer oplossing

November 28, 2019

[engenius_file_download_button]

Het abonnement vrije AI-gedreven cloud netwerkbeheer platform van EnGenius biedt het MKB draadloze netwerk bedieningsfuncties. 

Eindhoven, Nederland, 28 november, 2019 — EnGenius Networks Europe B.V., een vooraanstaand multinationaal draadloos netwerkbedrijf, dat al meer dan twee decennia bekend staat om het leveren van toekomstbestendige hardware- en software oplossingen voor kleine en middelgrote bedrijven, heeft EnGenius Cloud aangekondigd. De nieuwste service van de expert op het gebied van netwerkoplossingen maakt gebruik van geavanceerde cloud computing-technologie. Met de meest recente toevoeging aan het steeds groeiende portfolio van netwerkoplossingen van het bedrijf, zullen IT-beheerders over de hele wereld in staat zijn om duizenden geavanceerde netwerken in enkele minuten te plannen en in te zetten.

De EnGenius Cloud is gebouwd op een echte cloud-oplossing – het heeft de basis van de meest geavanceerde cloud computing-technologie die de industrie kent en werkt op een volledig serverloos infrastructuur model met behulp van FaaS dat bewezen schaalbaarheid biedt. De robuuste en dynamische cloud computing-infrastructuur is echt schaalbaar en klaar voor AI en heeft geen beperkingen voor beheerde apparaten per site en behoudt hoge prestaties en betrouwbaarheid, zelfs wanneer het maximale aantal apparaten wordt bereikt. Het is krachtig genoeg om tegelijkertijd tot 100.000 Access Points (APs) en switches onder één account te beheren en te bewaken. 

De EnGenius Cloud heeft meerdere beveiligingsniveaus. Het beheer vlak is gescheiden door middel van een beveiligde tunnel met twee-factor authenticatie (TFA) voor de beveiliging van de data van de klant. Daarnaast heeft EnGenius een geavanceerde Multi-Tenant cloud infrastructuur geïmplementeerd om beheer- en gebruikersgegevens verder te beschermen. Klanten hebben nu een veilige en schaalbare cloud oplossing die een gegarandeerde uptime van 99,99% SLA levert.

EnGenius ontwierp niet alleen een cloudoplossing van de volgende generatie, maar introduceert ook nieuwe AI-Driven functies en visuele tools die de weg zullen vrijmaken voor toekomstige Cloud-ontwikkelingen. De EnGenius Cloud AI-gebaseerde adviesfunctie zal een diagnose stellen van het netwerk, problemen lokaliseren en netwerkbeheerders begeleiden met mogelijke oplossingen. EnGenius zal ook hun bekroonde ezWifi Planner tool in de toekomst integreren om de cloud-oplossing verder aan te vullen met real-time Wi-Fi ontwerpen. EnGenius gaat nog een stap verder door het aanbieden van een Multi-Tenant en Topology View om netwerkbeheerders de mogelijkheid te bieden om verschillende rechten toe te wijzen per gebruiker. EnGenius’ geavanceerde cloud oplossing zal compatibel zijn met de volgende generatie 11ax en 11ac APs en gigabit switches.

EnGenius Cloud is een netwerk beheerplatform zonder abonnement dat IT-professionals de mogelijkheid biedt om de implementatie van APs en Gigabit-switch simpeler te maken. Door de processen voor het oplossen van problemen, meerdere remote site management, firmware en beveiligingsupdates te vereenvoudigen, vermindert de nieuwe EnGenius Cloud het aantal ritten voor het uitrollen van omgevingen en brengt de nieuwe EnGenius Cloud geavanceerde WiFi-netwerkbeheer- en site survey tools in handen van de klant.

“EnGenius Cloud verheft ons bedrijf boven de concurrentie en geeft ons een volledige netwerkbeheer oplossing”, zegt Sherry Wei, regionaal general manager bij EnGenius Networks Europe B.V. 

Om meer te leren over de EnGenius Cloud, bezoek: https://docs.engenius.ai/engenius-cloud/

Over EnGenius Networks Europe B.V.

EnGenius Networks is een internationale fabrikant van innovatieve netwerkoplossingen voor bedrijven en staat genoteerd aan de Taiwan Stock Exchange. Het bedrijf werd opgericht in 2006 als een dochteronderneming van Senao Networks Inc. en heeft talrijke kantoren op bijna elk continent. EnGenius biedt een end-to-end oplossing – een uitgebreide netwerk implementatie van begin tot eind met hardware- en softwareproducten, inclusief Ethernet-switches, in- en outdoor access points. EnGenius B2B-oplossingen worden wereldwijd gebruikt door warenhuizen, cafés, luchthavens, hotels, ziekenhuizen, evenementenlocaties, resorts, musea en universiteiten.

EnGenius’ missie is om de beste netwerkoplossingen te bieden die de toegankelijkheid bevordert, de productiviteit verhogen en eenvoudig te gebruiken zijn. Wij geloven dat connectiviteit hand in hand moet gaan met betrouwbaarheid, veelzijdige functionaliteit en een gepersonaliseerde service, terwijl het betaalbaar moet blijven.

Perscontact:  

Camilo Breddels
[email protected]
EnGenius Networks Europe B.V.
Fellenoord 180
5611ZB Eindhoven
Nederland

 

Question About Our Products?
©2024 EnGenius Networks Terms of Use Privacy Policy